YENİ BAŞKAN MİRZA'DAN AKSAKAL ZİYARETİ

YENİ BAŞKAN MİRZA

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Aksakal'a yaptığı ziyarette incelemelerde bulundu.

Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte Belde vasfı ortadan kalkan ve Bandırma’nın Mahallesi konumuna gelen Aksakal’da araçlar ve iş makinelerinin tespiti ve ayrıca Bandırma Belediyesine bağlanan eski Aksakal Belediyesi Personelleri ile ilgili yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette Belediyesi ilgili Daire Müdürleri de yer aldı.

Ziyarette ayrıca CHP Belediye Meclis Üyeleri Erhan Elmastaş ve Aksakal Temsilci İsmail Erhan Atik’te yer aldı.

Yapılan incelemelerde kapanan Aksakal Belediyesi’nden Bandırma Belediyesi’ne bağlanan mevcut taşınmazların, araçların, iş makinelerinin ve personelin durumları hakkında bilgi alınarak yeni dönemde yapılacak hizmetler nasıl devam edeceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Yeni Başkan Mirza, ziyaretle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

Aksakal’da yaşayan yurttaşlarımız sıkıntı çekmeyecek.

“Bugün Bandırmamıza bağlanan ve belde özelliğini kaybeden Aksakal Mahallemizdeyiz. Büyüşehir Yasası gereği Bandırmamıza bağlanan bu beldemizde hizmetlerin kesintiye uğramadan yürümesi sağlamak amacıyla buraya geldik. Bugüne kadar yapılan tüm hizmetlerin aksamadan devam etmesini ve Aksakal’da yaşayan yurttaşlarımız sıkıntı çekmemesini istiyoruz. O nedenle ilgili daire müdürü arkadaşlarımız, buradaki işçi ve memur arkadaşlarımız ve Meclis Üyesi arkadaşlarımızla pek çok konuyu tartıştık, konuştuk. Eksikleri ve bu eksiklikleri nasıl giderileceğini tartıştık. Bundan sonra yapılması gereken işleri not aldık.”

Yeni Büyükşehir Yasasından doğan sıkıntılar zaman içerisinde zaman içerisinde ortadan kalkacaktır.

Aksakal’da ve bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bandırma Belediyesi olarak bütün imkânlarımızla buraya yapılacak hizmetlerin aksamadan gerçekleşmesi adına tüm önlemleri aldık. Bugün tespit ettiğimiz konuları da çözmek üzere ilerleyen zamanda Büyükşehir Belediyesi ile toplantılar yapacağız. Umuyorum ki Yeni Büyükşehir Yasasından doğan sıkıntılar zaman içerisinde zaman içerisinde ortadan kalkacaktır.

Burada eski Belediye personeli olarak sorumlu olan arkadaşlarımız çalışmalarına aynı şekilde devam edecekler. Ben buradaki memur ve işçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Onlar görevlerinin başındalar. Sonuna kadar çalışmaya devam edecekler.

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli